Moderator/ica: iggy_pop
MoStArT je napisao/la:dakle, ako vjeruješ da možeš ozdraviti uz pomoć nečega ili nekoga, onda je puno veća mogućnost da ozdraviš...
MoStArT je napisao/la:ja vjerujem da Bog postoji i da On može potaknuti takve procese ako dovoljno jako vjerujemo i tako usmjerimo energiju bića na ozdravljenje. na kraju krajeva, sve je to do nas samih. Mi posjedujemo alat, ai ne i umijeće da upravljamo s njim.da zaključim, vl.Sudac je u biti samo akcelerator koji pomaže da se energija bića usmjeri u pravom smjeru, naravno uz pomoć samog bića i njegove vjere.
dakle, ako vjeruješ da možeš ozdraviti uz pomoć nečega ili nekoga, onda je puno veća mogućnost da ozdraviš...

murva je napisao/la:Krscani bi trebali vjerovati da je Bog taj koji iscjeljuje. I sam vl. Sudac moli Boga da iscijeli bolesne. Mislim da cak ne moras ni posebno vjerovati, jer je Bozija ljubav prema nama konstantna, neupitna.
murva je napisao/la:Nasa religija se i zasniva na iscjeljenjima, Kristovom zivotu, ljubavi prema nama, pa je sasvim normalno da vjerujemo u "cuda".
Doticnog vl. jos nisam vidjela i malo znam o Karizmaticima.
Lilith je napisao/la:zašto nas onda baca u pakleni oganj?
jadne li vjere kojoj je potreban čudesan dokaz.
dalaj lama ima isto čudesne govore. sharon stone također. <a href="http://www.youtube.com/watch?v=RqHgn9XLLJQ" target="_blank">ovaj</a> njezin govor me oduševi svaki put kad ga poslušam.
murva je napisao/la:Ne znam samo zasto si nacela temu o katolickom karizmatiku, ako te vise privlaci Dalaj Lama (vec 16.po redu)?
Lilith je napisao/la:nisam se izjasnila tko me više privlači, nego samo ukazujem da postoji još mnogo ljudi koji dobra djela rade, a ne pripisuju to božjoj pomoći, providnosti ni čudesnim putevima gospodnjim.
hoćeš reći da pakao ne postoji? božja kazna? loša karma? bilo što..
kako shvaćaš pojam pakla?
Natrag na Religija, filozofija, povijest i znanost
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.